Алехандро Чабан (Alejandro Chabán)

Пълно име: Алехандро Хосе Чабан Родригес (Alejandro José Chabán Rodríguez)
Дата на раждане: 20 Август 1981 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Матурин, Венецуела

Рейтинг:  8.03  (74 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Алехандро Чабан е венецуелски актьор, който участва както в англоезични, така и в испаноезични прподукции.

Младият актьор с международна кариера, учи както в родината Венецуела, така и в Лос Анджелис, САЩ. Той се радва на успех в театрални пиеси, теленовели, сериали и филми.

Името му изгрява през 1999 година с роля във венецуелската теленовела „Viva La Pepa". Талантът му е високо оценен - той е получил редица важни награди, сред които е за Най-добър актьор на филмовия фестивал в Маями през 2004 година и др.

Без съмнение, Алехандро Чабан се показва като актьор, напълно подготвен за всякакво предизвикателство. Той написва книгата „De gordo a galán" („От дебелак в кавалер") заедно с треньора си Ричард Линарес (Richard Linares). Актьорът признава, че като дете е имал проблеми с наднормено тегло. Тогава е бил обект на подигравки както от момчетата в квартала, така и от съучениците си. Освен това е имал сериозни здравословни проблеми. Тъй като родителите му са били много притеснени за него, той посещава всякакви специалисти, които се занимават с проблеми с наднорменото тегло. С книгата си той се опитва да помогне на младежите, които страдат от този проблем и говори от гледна точка на своя личен опит, а не само на теория.

Източник: alejandrochaban.net